Grovsopor

Vi hämtar grovsopor i hela Stor Stockholm

Många bostadsrättsföreningar ha städdagar på vår och höst där man hjälps att åt att rensa och städa både utvändigt och invändigt runt fastigheten. Ring oss efteråt så ser vi till att skräpet kommer till återvinningscentralen.

Vi kan också hjälpa till med källarrensningar eller med lägenhetssaneringar. Kontakta oss och bli av med skräpet!

Källarrensning

För att hålla fastigheten brandsäker är det viktigt att hålla utrymmesvägar fria och att inget brandfarligt material förvaras i källargångar eller trapphus. Behöver ni hjälp med källarresning och/eller rensning av allmänna utrymmen såsom cykelrum/barnvagnsrum? Ockuperas barnvagnsrummet av skrotcyklar som inte längre används?

Kontakta oss och bli av med skräpet!

Bokning hämtning grovsopor

  1. Ring och boka en tid eller fyll i uppgifterna nedan. Då ringer vi upp er inom 24 timmar och bokar en tid som passar er.
  2. På upphämtningsdagen så ringer vi cirka 30 minuter innan för att bekräfta vår ankomst. Vi knackar på och efter att ni visat oss var sakerna är, så bär vi dem till vår lastbil.
  3. När det är klart så betalar ni med swish eller kontant, och vi kollar att ni är nöjda (om ni är ett företag eller BRF så skickar vi en faktura på arbetet inom någon vecka).

 

Kontakta oss och bestäm tid för hämtning av era grovsopor!

070- 142 46 39

Hämtning ska ske hos


     

Vilken tid passar er bäst?

     

Företag/förenings namn *

     

Kontaktperson namn

     

Epostadress *

     

Telefonnummer *

     

Adress där grovsopor ska hämtas *

     

Vad ska hämtas? *